Close
Inapoi la postari

De ce este utila o plasa umbrire?

De ce este utila o plasa umbrire?

In momentul in care vine vorba despre plasa umbrire, cu totii ne gandim la agricultori. Cei mai multi dintre acestia au nevoie de plasa de umbrire pe timpul sezonului cald. Aceasta plasa este ideala pentru a avea o gradina inloritoare, si pentru a feri diversele culturi de razele puternice ale soarelui.

Se stie faptul ca fiecare planta si fiecare cultura are nevoie pentru buna sa dezvoltare de lumina dar si de caldura. Aceste doua elemente sunt necesare insa in momentul in care primesc prea multa caldura sau au parte de o lumina mult prea puternica, aceste plante pot avea de suferit.

Din acest motiv agricultorii aleg sa isi indrepte atentia spre plasele de umbrire. Acest articol prezinta in continuare informatii despre plasele de umbrire, si va aduce in mod special la cunostinta cele mai importante avantaje ale acesteia.

Avantajele plasei de umbrire

plasa umbrire este asociata cu un numar foarte mare de avantaje, si pe buna dreptate. In primul rand, nu putem sa discutam despre acest tip de plasa si sa nu aducem vorba despre costuri. Fiecare agricultor isi permite sa cumpere acest tip de plasa deoarece are un pret mult prea mic in comparatie cu beneficiile pe care le ofera.

In plus, durata de viata a plaselor de umbrire este foarte mare, deci acestea pot fi refolosite si in anii urmatori. Practic, achizitia unei plase umbrire se poate considera o investitie foarte buna in domeniul agriculturii.

Folosirea plasei de umbrire reprezinta o metoda eficienta prin care se pot elimina pagubele pe care le produce canicula. In plus, ar trebui sa cunoasteti si faptul ca acest tip de plasa umbrire este stabilizata impotriva razelor UV despre care se stie cat de periculoase sunt.

Folosirea substantelor si a produselor chimice nu poate in nici un fel sa afecteze plasa de umbrire, acesta fiind de asemenea un alt mare avantaj. Si nu in ultimul rand, mentionam faptul ca folosirea plasei de umbrire pastreaza o temperatura optima pentru culturile oamenilor.

In incheiere mentionam faptul ca exista mai multe optiuni pentru cei care cauta plasa umbrire. Se poate alge plasa cu un grad de umbrire cuprins intre 40% si 95% si cu densitatea cuprinsa intre 30 de grame/mp si 140 de grame/mp. In functie de propriile nevoi, fiecare isi poate alege plasa de umbrire potrivita.

Comentarii
Scrie un comentariu Inchide formularul